tag:blogger.com,1999:blog-6490083183120205759.post6029525007442646488..comments2023-05-24T14:15:06.306+02:00Comments on Pasta e basta!: Spagetti citromos-petrezselymes vajjal és sült szardíniafilévelMammahttp://www.blogger.com/profile/06358638692740684543noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6490083183120205759.post-26168955731630734452011-10-03T06:17:21.147+02:002011-10-03T06:17:21.147+02:00Hajaj, Pupa, itt pont a friss szardínia lenne a lé...Hajaj, Pupa, itt pont a friss szardínia lenne a lényeg. Reméljük hamarosan Magyarországon is egyre több helyen lehet kapni. A szardínia a világon az egyik legolcsóbb, legegészségesebb és legízletesebb hal, jó lenne ha többször találkoznánk vele a magyarok asztalán is.<br />Persze a szardellapaszta (vagy akár néhány olajos-sós ajóka is) kiváló fűszer. Nagyszerű tésztád lesz ezek felhasználásával is!<br />Tegyél mellé bőven fokhagymát, petrezselyemzöldet, és adj hozzá egy kis kupac felaprított kapribogyót vagy néhány felkarikázott kaprigyümölcsöt!<br />Kösz, Pupa! Megvan a mai ebéd! ;-)Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6490083183120205759.post-75001559109430980992011-10-02T18:20:00.053+02:002011-10-02T18:20:00.053+02:00Imádom a szardellás-szardíniás pasztákat...sajnos ...Imádom a szardellás-szardíniás pasztákat...sajnos sokszor csak szardella pasztával és konzervvel főzök :-(<br />Gondolom, ha vajas sugót szardella pasztátval sózom nem rontja el ;-) ?pupahttps://www.blogger.com/profile/14938827862767768801noreply@blogger.com