2008. június 22., vasárnap

Currys-kukoricás farfalle

Nyáron használjunk friss, főtt kukoricát, és szemezzük le.

Currys-kukoricás farfalle

250 g farfalle (pillangótészta)
1 ek olívaolaj
1-2 fej lila- vagy vöröshagyma
1 csomó újhagyma
1-2 gerezd fokhagyma
1 doboz konzerv kukorica
3-4 szelet sonka
kevés tejszín

curry


parmezán

A tésztát sós vízben al dentére főzöm, leszűröm. A mártáshoz a hagymákat felaprítom, kevés olajon üvegesre párolom. Hozzáadom a lecsöpögtetett kukoricát és a csíkokra vágott sonkát. Megkeverem, felöntöm egy kevés tejszínnel, sózom, megszórom curryvel és hagyom felforrni. Csak kicsit rotyog és már kész is. A végén teszek bele egy kevés reszelt parmezánt.
2 személyre

Az eredeti bejegyzés itt található:
http://kicsivu.freeblog.hu/archives/2007/05/10/Gyors_vacsora_curryimadoknak/

Nincsenek megjegyzések: