2009. január 21., szerda

Robiolás penne fekete olívabogyóval és Picadilly paradicsommal

Robiolás penne fekete olívabogyóval és Picadilly paradicsommal
(Penne con robiola, pomodoro Picadilly e olive nere)

320 g penne
4 Picadilly paradicsom
1 maréknyi fekete olívabogyó
100 g robiola (friss, 7-10 napig érlelt, krémes állagú, zsíros sajt)
frissen őrölt bors


A robiolát összekeverjük a kockára vágott Picadilly paradicsommal és a felaprított fekete olívabogyóval.
A pennét lobogó, sós vízben kifőzzük; "al dente" leszűrjük, és egy serpenyőben összekeverjük a sajtos- paradicsomos, krémes keverékkel. Egyet forralunk rajta, megszórjuk frissen őrölt borssal, és azonnal tálaljuk.
Az eredeti recept "Pániktészta" címmel itt található.

Nincsenek megjegyzések: